miércoles, 16 de diciembre de 2015

Japi Xmas'15






Salut, companys!
No, no patiu: els Japimondeis segueixen "en barbecho" i de moment no tornen.
Això sí, hi ha costums que m'agrada mantindre com escoltar el Merry Chritmas Brother del Gordon Gano tot desitjant-vos que gaudiu força del Nadal junt amb les vostres famílies i amics.

I ja que parlem de gaudir i retrobar amics, recordar-vos que un altre costum que podem mantindre és el de retrobar-nos la nit de Nadal al costat de Plaça Lesseps (aquest any, a partir de les 8 pm).
Crec que aquest cop, "els petits" ja no cabran tots en una escala com quan vam fer aquesta "afotu" ja fa uns uns quants nadals però confio que encara s'ho passin bé amb nosaltres i que puguem continuar gaudint d'aquestes trobades nadalenques fins que d'aquí ben poc, siguin ells qui ens portin a descobrir garitos ;-)

Mentrestant, tant si sou reincidents com si voleu venir per primera vegada, el 25 de desembre, fum, fum,fum cap a Príncep Astúries hi falta gent!
Ja sabeu: no cal confirmació prèvia ni vestit d'etiqueta (es tacaria massa amb el guacamole i trinxat de la Cerdanya ;-).

SMUACKS!!! I si no ens veiem, com no hi haurà més Japimondei, aprofito per desitjar-vos també un fantàstic 2016 ple de bons moments i projectes realizats o si més no, encetats!